Podologie

Het onderzoek;
Allereerst vindt er een vraaggesprek plaats over de klachten die u hebt. Vervolgens wordt er een voetafdruk gemaakt en worden diverse metingen verricht. Tenslotte worden uw bestaande schoenen geïnspecteerd.

De behandeling:
De behandeling hangt geheel af van de klachten en de ernst van de afwijking. Om uw klachten te behandelen bieden wij de volgende mogelijkheden: podologische zolen, siliconen ortheses (teenstukjes), orthopedische schoenaanpassingen, (huiswerk-)oefeningen en uiteraard deskundig schoenadvies.

Schoenadvies:
Oskam schoenen heeft een zeer uitgebreide collectie schoenen waarin uw zooltjes passen. Hierbij wordt u persoonlijk geadviseerd door een van onze gediplomeerde medewerkers. Wij verkopen schoenen in wijdtematen van smal tot extra extra breed en ook schoenen geschikt voor zeer gevoelige voeten zoals bij diabetes en reuma.

Vergoeding:
De meeste verzekeraars kennen een (gedeeltelijke) vergoedingsregeling uit de aanvullende verzekering. Ton van Loon Podologie is veelal gemachtigd om de kosten direct bij de verzekeraars in te dienen. Wel wordt vaak een verwijzing van huisarts of specialist vereist.

Praktijk informatie
Ton van Loon
Elzenweg 1, 3421 TT Oudewater
Praktijk voor Registerpodologie, Podoposturale Therapie, Echografie van voet en enkel, Fysio-/ Manuele Therapie, Steunkousen, Semi-orthopedische schoenen, Orthopedisch maatschoeisel, Orthopedische schoenaanpassingen, Medisch pedicure.